Bemutatkozás

Dr. Demeter Ákos ügyvéd
Irodavezető ügyvéd
Tisztelt Leendő Ügyfelem!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, dr. Demeter Ákos ügyvéd vagyok, a dr. Demeter Ákos Ügyvédi Iroda vezetője.

Jogi tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán kezdtem meg 2000. évben. A 2005. évben sikerrel megszereztem jogi diplomámat, amely mellett és azt megelőzően már gyámügyi és ingatlan szakterületen a közigazgatásban vezető beosztásban és jogtanácsosként dolgoztam. Később régi álmom valósult, meg amikor a Pesti Központi Kerületi Bíróságon családjogi bíróként dolgozhattam, egészen 2017. év végéig.

2018. elejétől megalapítottam és létrehoztam a saját nevemmel jegyzett ügyvédi irodát, ahol a korábban sok féle szakterületen megszerzett tudásomat és tapasztalatomat Ügyfeleim szolgálatába állítottam.

Irodámban számomra fontos az Ügyfeleim igényeinek magas, kiemelkedő szakmai színvonalon történő és alapos kiszolgálása. Az Ügyfeleim részére folyamatos kapcsolattartás biztosítok, és vallom, hogy minden együttműködés alapja a kölcsönös bizalom. Fontosnak tartom, hogy Ügyfeleim számára minden esetben naprakész és pontos információt adjak át, legyen az egy egyszerű felvilágosítás kérés vagy ügyéről való aktuális tájékoztatás.

Az Ön ügyének sikeres és eredményes ellátásához elengedhetetlen egy a megbízó és a megbízott közötti konstruktív együttműködés, ezért megbízásaimat mindenkor a megbízóval történő közreműködés elvében, a megbízó érdekeinek magas szintű elvárásának megfelelve teljesítem.